Terug naar de resultaten
 in Breukelen 3621 ED

Hortense Kwartier

3621 ED Breukelen

Omschrijving

Tussen het Domineeslaantje en de Kerkvaart komt Hortense Kwartier.

Hier op loopafstand van het centrum van Breukeln maken de verouderde schoolgebouwen plaats voor 27 heel duurzame nieuwbouwwoningen. Met de ambachtelijke detaillering en subtiele verwijzing naar het naastgelegen Sluiswachtershuisje en huis Groenzicht geeft de architect Hortense Kwartier het DNA van Breukelen mee....
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 495.000,- tot € 1.075.000,- Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 184 m² Inhoud 417 m³ t/m 900 m³ Perceeloppervlakte 142 m² t/m 457 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 20-05-2019 Oplevering 01-01-2021 Aantal kavels 19 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Tussen het Domineeslaantje en de Kerkvaart komt Hortense Kwartier.

Hier op loopafstand van het centrum van Breukeln maken de verouderde schoolgebouwen plaats voor 27 heel duurzame nieuwbouwwoningen. Met de ambachtelijke detaillering en subtiele verwijzing naar het naastgelegen Sluiswachtershuisje en huis Groenzicht geeft de architect Hortense Kwartier het DNA van Breukelen mee.

De variatie in woningen is groot. Er zijn 19 koopwoningen waaronder: dijkwoningen, hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen en daardoor biedt dit nieuwe buurtje voor elk wat wils.

Breukelen is een populair dorp. Terecht, want hier woon je centraal in het land, tussen Utrecht en Amsterdam en op fiets afstandaan de Loosdrechtse Plassen. Vanaf Hortense Kwartier ben je in 5 minuten bij knooppunt Breukelen op de A2 en bus- en treinstation. En het fijne is dat je van de nabijgelegen snelweg niets merkt, want hier tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de Vecht ervaar je echt die dorpse rust. Misschien wel het beste van twee werelden.

Het buurtje wordt heel divers in uitstraling en aanbod en daarmee sluit het nieuwbouwplan mooi aan bij de gevarieerde bebouwing van het oude dorp. Er komen 19 koopwoningen en 8 sociale huurwoningen.   

Om het groene, dorpse DNA van Breukelen het plan in te trekken heeft het architectenteam samen met de ontwikkelaar veel aandacht besteed aan de openbare ruimte en de overgangen van de huizen en tuinen naar de straat. De straten krijgen mooie klinkers en het parkeren is zo veel mogelijk uit het zicht. De parkeerplaatsen krijgen een open tegel, waar gras doorheen groeit. Dit vergroent en is goed voor de afvoer van regenwater. Pergola’s en carports zijn mee-ontworpen en bij de voortuinen komen groene hagen. Met diverse bomen wordt het groene beeld versterkt.

Een nieuw huis. Geen ‘erfenis’ van de vorige bewoners. Geen gemaakte keuzes die je voor lief moet nemen. Jouw smaak, jouw behoefte en jouw budget bepalen hoe je van dit nieuwbouwhuis een thuis maakt. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek wat er in de optionele sfeer allemaal mogelijk is om er helemaal je eigen draai aan te geven.


 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 495.000,- - € 1.075.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 130 m² t/m 184 m² Inhoud 417 m³ t/m 900 m³ Perceeloppervlakte 142 m² t/m 457 m² Start bouw 01-01-2020 Start Verkoop 20-05-2019 Oplevering 01-01-2021 Aantal kavels 19 Vrij 19 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Reageer op object


 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.