Behoefte aan inzicht in de lokale woningmarkt of benieuwd naar onze aanpak bij verkoop van uw project?

Voor een goede analyse van de verkoopkansen van uw nieuwbouwproject is inzicht in de lokale woningmarkt van groot belang.

Ontwikkelfase

Verkoopfase

Koop Lenstra Makelaars heeft ervaren nieuwbouwspecialisten in huis. Onze marktkennis strekt zich uit over een groot gebied tussen Amsterdam en Utrecht.  Wij kunnen u in de ontwikkelingsfase ondersteunen door een grondige planbeoordeling, gebaseerd op kennis van de lokale markt van vraag en aanbod. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor een effectieve marktbenadering.  De verkoop van uw project is in goede handen bij onze enthousiaste nieuwbouwadviseurs. Wij hebben ervaring met het totale projectmanagement, met de organisatie van een verkoopmanifestatie, de co√∂rdinatie van de samenwerking met andere makelaars, notarissen en bouwbedrijven en natuurlijk een optimale begeleiding van kandidaat-kopers van uw nieuwbouwproject. U ontvangt wekelijks een overzichtelijke rapportage van de voortgang van de verkoop.


Koop Lenstra Makelaars is recent betrokken (geweest) bij de voorbereiding en/of verkoop van nieuwbouw in Uithoorn, de Kwakel, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen, Wilnis, Breukelen, Kockengen, Abcoude, Loenen en Baambrugge.