Op de hoogte blijven van toekomstige nieuwbouw?

Koop Lenstra Makelaars is specialist op het gebied van nieuwbouw. Achter de schermen zijn wij al betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten waarvan de verkoop nog niet is gestart. Wilt u op de hoogte blijven van een van de toekomstige projecten? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

 

Een sneak preview

     

De Rietkraag - De Kwakel (gem. Uithoorn)
Start verkoop 19 september 2019

Graag nodigen wij je uit voor de verkoopmanifestatie van het nieuwbouwproject De Rietkraag.
Op donderdag 19 september as ben je van 19.00u tot 21.00u van harte welkom in Den Ossewaerd, Vuurlijn 50, 1424 NS De Kwakel (gemeente Uithoorn)!

Het project:
Naast sportpark De Kwakel achter de Ringdijk in De Kwakel realiseert VORM Ontwikkeling het project ‘De Rietkraag’. Het project bestaat uit 42 nieuwbouwwoningen in diverse prijsklassen. 

Schrijf u alvast in als belangstellende zodat u op de hoogte wordt gehouden https://vorm.nl/derietkraag

,

Allure aan de Amstel

Start verkoop: nog niet bekend
In het centrum van Uithoorn aan de Amstel worden binnenkort nieuwe huizen gebouwd. Er komen huizen in alle prijsklassen: compacte tussenwoningen, hoekhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen met architectuur gebaseerd op de jaren dertig en statige appartementen aan de Amstel

FASE 1: Verkoop van beneden- en bovenwoningen en rijwoningen.

Wilt u geïnformeerd worden wanneer de verkoop start? Neem dan even contact op met ons kantoor in Uithoorn 0297-524124 of 
nieuwbouw@kooplenstra.n
l

     
     
     
     

 

Wilt u een nieuwbouwhuis of appartement kopen in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.