Op de hoogte blijven van toekomstige nieuwbouw?

Koop Lenstra Makelaars is specialist op het gebied van nieuwbouw. Achter de schermen zijn wij al betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten waarvan de verkoop nog niet is gestart. Wilt u op de hoogte blijven van een van de toekomstige projecten? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

 

Een sneak preview

Hortense Kwartier - Breukelen
Start verkoop 20 mei as
Locatie: voetbalkantine FC Breukelen
             Broekdijk Oost 30 Breukelen
Tijd:     19.00u tot 21.00u

Op loopafstand van de dorpskern van het gezellige Vechtdorp Breukelen realiseert projectontwikkelaar Janssen de Jong 19 exclusieve koopwoningen in de volgende woningtypes: 4 tussenwoningen, 5 hoekwoningen, 6 twee-onder-kapwoningen en 4 vijrstaande villa's. 
U kunt zich inschrijven vanaf 20 mei as. De inschrijftermijn sluit 3 juni as om 12.00u.
Voor inschrijving en aanvullende informatie klikt u onderstaande link:
https://www.hortensekwartier.nl/het-project

Aangenaam Legmeer Fase 3 - Uithoorn
Start verkoop 28 mei
Locatie: Marktplein 11 Uithoorn
Tijd: 17.00u tot 19.00u

Aangenaam Legmeer is een prachtig plan in de wijk Legmeer-West. Hier voel je je thuis. Vanaf dag 1! In de wijk komen 380 nieuwbouwwoningen. In Aangenaam Legmeer realiseren wij in 3 fases 143 koopwoningen. De eerste 2 fases zijn met succes verkocht en de bouw is zelfs al gestart.

Fase 3 in Aangenaam Legmeer bestaat uit 57 woningen waarvan de architectuur geïnspireerd is op een oud-Hollands Tuindorp. Deze fase is de laatste kans op een woning in Aangenaam Legmeer.

De woningen uit fase 3 zullen op dinsdag 28 mei 2019 in de verkoop gaan. Vanaf 17:00 op dinsdag 28 mei gaat de nieuwe website online, hier kun je het inschrijfformulier, de verkooptekeningen, sanitair brochure, keuken brochure en de woon configurator vinden.

Meld u aan voor Aangenaam Legmeer, zodat wij u op de hoogte kunnen houden. https://aangenaamlegmeer.nl/

De Rietkraag - De Kwakel (gem. Uithoorn)
Start verkoop april 2019

Naast sportpark De Kwakel achter de Ringdijk in De Kwakel realiseert VORM Ontwikkeling het project ‘De Rietkraag’. Het project bestaat uit 42 nieuwbouwwoningen in diverse prijsklassen. 

Schrijf u alvast in als belangstellende zodat u op de hoogte wordt gehouden https://vorm.nl/derietkraag

,

Allure aan de Amstel

Start verkoop: nog niet bekend
In het centrum van Uithoorn aan de Amstel worden binnenkort nieuwe huizen gebouwd. Er komen huizen in alle prijsklassen: compacte tussenwoningen, hoekhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen met architectuur gebaseerd op de jaren dertig en statige appartementen aan de Amstel

FASE 1: Verkoop van beneden- en bovenwoningen en rijwoningen.

Wilt u geïnformeerd worden wanneer de verkoop start? Neem dan even contact op met ons kantoor in Uithoorn 0297-524124 of 
nieuwbouw@kooplenstra.n
l

     
     
     
     

 

Wilt u een nieuwbouwhuis of appartement kopen in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.