Op de hoogte blijven van toekomstige nieuwbouw?

Koop Lenstra Makelaars is specialist op het gebied van nieuwbouw. Achter de schermen zijn wij al betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten waarvan de verkoop nog niet is gestart. Wilt u op de hoogte blijven van een van de toekomstige projecten? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

 

Een sneak preview

Hortense Kwartier - Breukelen
Start verkoop voorjaar 2019
Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft recent de selectie gewonnen voor de herontwikkeling van het Domineeslaantje in Breukelen. Op 30 mei 2017 hebben Janssen de Jong en de gemeente Stichtse Vecht hiervoor de overeenkomst getekend. De gemeente heeft het plan van Janssen de Jong gekozen dat uitgaat van 27 grondgebonden woningen. Janssen de Jong en architect Mulleners + Mulleners gaan het plan nu verder uitwerken om tot een procedure-gereed bestemmingsplan te komen. 


Meld u aan als geïnteresseerde, zodat wij u op de hoogte kunnen houden. https://hortensekwartier.nl/

Aangenaam Legmeer Fase 2 - Uithoorn
Start verkoop 6 december 2018

In het gezellige Uithoorn woont u omringd door groen in het hart van de Randstad op een steenworp van het bruisende Amsterdam! Komende zomer starten wij met de verkoop. Het aanbod van Aangenaam Legmeer varieert van rijwoning tot twee-onder-een-kapwoning. Met in ieder woningtype meer dan genoeg ruimte, de woonoppervlaktes variëren van circa 130m2 tot 175m2.


Meld u aan voor Aangenaam Legmeer, zodat wij u op de hoogte kunnen houden. https://aangenaamlegmeer.nl/

De Rietkraag - De Kwakel (gem. Uithoorn)
Start verkoop april 2019

Naast sportpark De Kwakel achter de Ringdijk in De Kwakel realiseert VORM Ontwikkeling het project ‘De Rietkraag’. Het project bestaat uit 42 nieuwbouwwoningen in diverse prijsklassen. 

Schrijf u alvast in als belangstellende zodat u op de hoogte wordt gehouden https://vorm.nl/derietkraag

,

Allure aan de Amstel

Start verkoop: nog niet bekend
In het centrum van Uithoorn aan de Amstel worden binnenkort nieuwe huizen gebouwd. Er komen huizen in alle prijsklassen: compacte tussenwoningen, hoekhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande huizen met architectuur gebaseerd op de jaren dertig en statige appartementen aan de Amstel

FASE 1: Verkoop van beneden- en bovenwoningen en rijwoningen.

Wilt u geïnformeerd worden wanneer de verkoop start? Neem dan even contact op met ons kantoor in Uithoorn 0297-524124 of 
nieuwbouw@kooplenstra.n
l

     
     
     
     

 

Wilt u een nieuwbouwhuis of appartement kopen in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.