Hoeveel is mijn huis waard?


Die vraag komt bijvoorbeeld aan de orde als u uw huis wilt verkopen of als u gaat scheiden. U kunt bij ons terecht voor een deskundig oordeel, want onze makelaars zijn gecertificeerd taxateur in onroerende zaken.

NWWI

In de meeste gevallen eist de bank voor de financiering van een nieuwe woning een NWWI taxatierapport. 
Het Nederlands Woning Waarde Instituut (
NWWI) is een onafhankelijk taxatie-instituut dat taxatierapporten controleert en valideert. Hierdoor is een NWWI taxatierapport een waarborg voor kwaliteit.

Doe de WOZ-check

Ieder jaar laat uw gemeente alle woningen taxeren in het kader van de Wet Waardering Onroerende Zaken. Alle huiseigenaren krijgen dus te maken met deze waardebepaling. Maar klopt die waarde wel? Als die te hoog is, betaalt u teveel onroerende zaakbelasting en eigenwoningforfait. Bij twijfel geven wij u graag een second opinion, zodat u kunt overwegen of bezwaar maken loont. 
 

Heeft u een taxatie nodig of wilt u meer weten over de WOZ-check?Ook een taxatie nodig in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? De gecertificeerde NVM-makelaars van Koop Lenstra Makelaars regelen het.