Samen werken aan succes, hoe we dat doen?


Om uw huis te verkopen moet alles kloppen: het huis, de vraagprijs en de presentatie. Een goed advies daarbij kan het verschil maken, zodat uw huis opvalt tussen de vele anderen. Koop Lenstra makelaars biedt u een uitgebreid dienstenpakket, dat gericht is op het zo snel en goed mogelijk verkopen van uw huis.


 

 • met advies over verkoopstyling

  Wij kijken met u mee hoe we kunnen zorgen dat uw huis een onvergetelijke eerste indruk maakt.
   
 • met  professionele foto's

  Uw huis staat straks op Funda in de digitale etalage, daar wordt de eerste selectie gemaakt.
   

 • aandacht voor vindbaarheid op Funda

  Een prominente positie op Funda is een voorwaarde voor kopersbelangstelling. We kunnen van uw huis een Tophuis maken, waardoor u bovenin de lijst van zoekresultaten komt te staan. Meer weten over Tophuis? Lees meer op Funda>

   

 • met de Koop Lenstra Makelaarskrant

  die vier keer per jaar huis-aan-huis wordt bezorgd. Als uw huis erin staat, wordt dat gezien door zo'n 65.000 mensen in de regio.

 

 • met de roomplanner op Funda

  Met de roomplanner kan een bezoeker uw huis naar eigen wens digitaal inrichten en zelfs verbouwen. Op die manier proberen we iemand die een huis wil kopen te boeien en te binden.
   

 • actief op zoek naar verkoopkansen

  We spreken dagelijks mensen die graag willen verhuizen. Soms moet hun eigen huis nog wel worden verkocht. We denken mee over oplossingen, zoals woningruil of het maken van een ''woningtreintje'' .
   

 • altijd toegang tot uw eigen dossier

  Met uw eigen inlogcode kunt u op onze website 24 uur per dag toegang krijgen tot uw online woningdossier MijnNVM
   

 • bezichtigen ook 's avonds en in het weekend

  Potentiële kopers die uw huis willen zien kunnen bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag, ook 's avonds.

 

  

Uw huis helpen verkopen is maatwerk. Meer weten over onze aanpak? Maak een afspraak met een van onze makelaars om verder te praten over de verkoop van uw huis.

 

 

 


Wilt u uw huis of appartement verkopen in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.