Skip to main content

Annemieke Gortzak

Assistent Makelaar

Ik heb een geweldige baan. Met enorm veel enthousiasme begeleid ik mensen met het zetten van een nieuwe stap in hun leven. Elke bezichtiging is een uitdaging om de woning goed te verkopen. Met de mogelijkheden van de woning en de wensen van de toekomstige bewoner moet je de juiste match zien te vinden. Dit hoop ik nog jarenlang te kunnen doen!

Voorafgaand aan het transport vindt er een inspectie bij de woning plaats. Dit vind ik altijd een bijzonder moment. Verkoper en koper gaan samen de lege woning. Vaak een emotioneel moment, iedereen gaat anders om met geluk, verdriet en liefde. Een traan bij de verkoper die zijn huis ‘gedag’ zegt en een glinstering in de ogen bij de kopers omdat ze niet kunnen wachten de sleutel in ontvangst te nemen.

Voor de toekomst heb ik nog veel wensen, waaronder een bijdrage leveren om het dierenleed te verminderen, mezelf blijven ontwikkelen, alles uit het leven halen en veel van de wereld zien. Ik vind het ontzettend leuk om zelf rondreizen uit te stippelen, dat heb ik onder andere al gedaan voor Italië, Portugal, Thailand, Bali, Jamaica, Cuba en Mexico. Ik hoop nog veel van dit soort prachtige reizen te mogen maken!

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Plony Leenheer

Commercieel Medewerkster