Reacties opdrachtgevers

  • In een zeer moeilijke tijd en ook nog een lastig segment is het belangrijk een makelaar naast je te hebben staan waarmee je snel kan schakelen en goed kan inspelen op veranderingen in de markt. In Koop Lenstra vonden we deze makelaar met een prachtig eindresultaat: "een verkochtbord in de tuin" !
    Eric, Mijdrecht
     
  • In een moeilijke markt die op slot zit en met de huizenprijzen onder druk is het heel fijn om een partij met specifieke marktkennis naast je te hebben waar je zeker bent van een solide second opinion. Dat gevoel heb ik steeds gehad bij Koop Lenstra. Veel tijd en aandacht gekregen wanneer ik daarom vroeg.
Kostas, De Hoef
 
  • "Het contact met de medewerkers van Koop Lenstra hebben wij als zeer prettig ervaren. Met name de lokale kennis van de woningmarkt is een sterk punt. Koop Lenstra heeft een breed netwerk waardoor vraag en aanbod gemakkelijker bij elkaar komen."'
Dirk, Uithoorn
 
  • ''Toen we op het punt stonden ons eerste huis te kopen in Breukelen, sloeg bij ons de onzekerheid toe. We wisten totaal niet wat er allemaal bij zou komen kijken. We hebben toen besloten Koop Lenstra Makelaars in te schakelen als aankoopmakelaar en gevraagd of zij de aankoop voor ons wilden begeleiden. Onze makelaar heeft het hele proces voor ons perfect geregeld: onderhandelingen gevoerd, koopovereenkomst opgesteld, bouwkundige keuring begeleid, aannemer geregeld, tot en met de overdracht van ons nieuwe huis.''
Nico en Rhodé, Breukelen
 
  • “Ik heb zelf wel verkoopervaring, maar een huis verkopen dat is toch iets anders. Ik heb geen verstand van onderhandelen of koopcontracten, hierin werden wij op zeer deskundige wijze door Koop Lenstra ondersteund. Over de uiteindelijke verkoopopbrengst van het huis zijn we zeer tevreden en ik denk dat onze makelaar Roel Wieringa zijn courtage ruimschoots heeft terugverdiend. Als we zelf hadden onderhandeld waren we waarschijnlijk € 10.000 tot 15.000 lager uitgekomen en dan nog alle stress die we erbij hadden gehad” .
Marjolein en Frans, Breukelen


 
          Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere opdrachtgevers?  
          Kijk op ook op Funda naar de beoordelingen van onze vestigingen in Breukelen en Uithoorn 


 

 
Ook een huis of appartement kopen of verkopen in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.