Verkoopstyling

 

De manier om meer uit de verkoop te halen

Als u gaat starten met de verkoop van uw huis, realiseert u zich misschien niet dat een koper wel kan kiezen uit 20 vergelijkbare woningen. Het is essentieel om uw huis te laten opvallen tussen al dat aanbod. Wij kijken met u mee hoe we kunnen zorgen dat uw huis een onvergetelijke eerste indruk maakt. 
 
 • Stylingadvies

  Verkoopstyling is inbegrepen bij onze service. Onze makelaars doorlopen samen met u alle ruimtes van uw huis en geven tips. We letten erop dat uw woning neutraal, licht en ruim oogt. Een natuurlijk moeten de ''eyecatchers'' van uw huis geaccentueerd worden. Als u dat wilt krijgt u daarna een schriftelijk stylingadvies zodat u uw huis op uw gemak fotoklaar kunt maken. 
   

 • Professionele foto's

  Verkoopstyling in combinatie met vakkundige fotografie resulteert in betere verkoopresultaten. Kijk zelf maar eens kritisch op Funda, dan zult u zien wat en verschil goede foto's kunnen maken. Als de foto's onaantrekkelijk zijn, zoekt u toch ook verder? Onze medewerkers zijn getraind in het werken met professionele fotoapparatuur en fotobewerkingssoftware. 

 • Staat uw huis al leeg?

  Veel mensen vinden het moeilijk daar doorheen te kijken. Toch is het ook dan mogelijk uw huis aantrekkelijk te presenteren. Dat kan door het huren van meubels of het laten maken van een 3D artist impression of interieurschets. Wij werken samen met professionals die dat voor u kunnen verzorgen.
   

 • Roomplanner

  Uw huis wordt door ons op Funda voorzien van een ''roomplanner''. Met deze tekentool kunnen belangstellenden online uw woning inrichten of een eventuele verbouwing intekenen. Een kijker zal eerder terugkeren bij uw huis. Lees meer over de roomplanner van Funda.

   

Wilt u weten wat ons advies is voor uw huis, bel of mail ons dan!

 

 

 

 


 
 
 
 


Wilt u ook advies over verkoopstyling van uw huis of appartement  in Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa, Maarssen, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Mijdrecht, Uithoorn, de Kwakel, Loenen aan de Vecht, Baambrugge, Loenersloot of Abcoude? Doe het samen met Koop Lenstra Makelaars.