Vrijblijvend advies mét waardebepaling

Bij het nadenken over de verkoop van je huis, komt ongetwijfeld de vraag naar boven wat jouw huis precies waard is. Een gratis waardebepaling is een eenvoudige eerste stap naar de verkoop van jouw huis. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek mét waardebepaling.

Gratis adviesgesprek met persoonlijk advies en waardebepaling

Voor vragen over verbouwingsplannen, verduurzaamheidsmogelijkheden of algemene vragen over de woningmarkt kun je ook bij ons terecht. In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek beantwoord de makelaar alle woonvragen en krijg je een deskundig persoonlijk advies.

De gratis waardebepaling of het verkoopadvies verplicht je tot niets, maar maakt je wel veel wijzer.

In het adviesgesprek bespreken wij jouw wensen, geven wij praktische tips om het beste uit de verkoop te halen en leggen wij diverse verkoopstrategieën uit. Ook bekijken wij de huidige huizenmarkt en volgt er een advies over de verkoopprijs.

Gratis en vrijblijvend

We komen bij jou thuis langs om je te informeren over het verkoopproces en een waardebepaling. Het doel van dit gesprek is om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen zodat je goed van start kunt gaan met de verkoop.

Persoonlijk advies

Ieder huis, iedere verkoper en iedere koper is anders. Door met elkaar in gesprek te gaan en de wensen te bespreken, komen wij met het beste advies voor jouw situatie.

Advies over de vraagprijs

Je hebt vast de vraagprijzen in de buurt gezien en nu ben je benieuwd wat jouw woning waard is. We komen graag bij je langs voor een gratis (vrijblijvend) verkoopadviesgesprek met waardebepaling. Wellicht heb je zelf al onderzoek gedaan, zie je de vraagprijzen in de buurt, maar precies weten wat jouw woning waard is, weet je nog niet. Wij komen graag bij je langs voor een gratis verkoopadviesgesprek met waardebepaling.

Mogelijke verkoopstrategie

Promoten we het huis op alle mogelijke manieren offline en online? Wil je het liever in de stille verkoop? Aan de hand van jouw wensen kunnen wij de beste verkoopstrategie vormgeven.

Tips voor een hogere prijs

We zijn geen stylisten, maar weten inmiddels heel goed wat belangrijke punten zijn voor een betere verkoopprijs. En wens je wel een professionele stylist, ook daar hebben wij contacten voor en kunnen dit voor je uit handen nemen.

Gratis waardebepaling aanvragen

De eerste stap bij het verkopen van jouw huis is het aanvragen van een gratis waardebepaling. Het team van Koop Lenstra Makelaars staat voor je klaar!

Wonen aan het water in Breukelen

Ons team staat voor je klaar

Maak kennis met het hele team

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker

Maak kennis met het hele team