Wij maken van ieder nieuwbouwproject een succes!

Voor projectontwikkelaars zijn wij, als woningmarktspecialist, de aangewezen partij om te adviseren en te begeleiden in iedere fase van een nieuwbouwproject. Met ruim 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis over de lokale doelgroep, kunnen wij de juiste professionele ondersteuning bieden die nodig is om een succes te maken van ieder nieuwbouwproject.

Altijd als Eerste op de hoogte van nieuwe projecten

Binnen ons werkgebied, grofweg tussen Maarssen en Aalsmeer, zijn wij zeer goed bekend met potentiële ontwikkellocaties en vaak in vroegtijdig stadium betrokken bij diverse ontwikkelingen. Projectontwikkelaars weten ons daarom te vinden om de verkoop van nieuwbouwwoningen en appartementen te verzorgen. Door onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij ervoor dat projectontwikkelaars zich kunnen richten op de bouw. Denk hierbij aan marktanalyses, conceptuele invulling, de marketing, verkoop en nazorg.

Met onze ervaring in het ondersteunen van tientallen eerdere nieuwbouwprojecten, staan wij naast de projectontwikkelaar en voorzien wij in een onderbouwd advies en concrete producten.

Maak een afspraak met één van onze nieuwbouwmakelaars

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De specialisten van Koop Lenstra

Maak kennis met het hele team

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker

Maak kennis met het hele team