Koop Lenstra, jouw erkende NVM Makelaar

Sta je op het punt om een woning te kopen of verkopen? Dat kan best spannend zijn. In dit proces is goede begeleiding heel belangrijk. Een makelaar inschakelen met kennis, ervaring en een goede opleiding is slim. Wanneer je een NVM-makelaar inschakelt ben je verzekerd van een professionele makelaar.

NVM staat voor Nederlandse Vereniging voor Makelaars. De NVM is een netwerk van makelaars welke voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen.

Jouw belang staat altijd voorop

De NVM heeft de afdeling Consumentenvoorlichting. Wanneer jij een klacht of geschil hebt met een NVM-makelaar kunnen ze je hier helpen. Om de kwaliteit te blijven garanderen moet een NVM-makelaar zich aan de NVM-Erecode houden. Deze erecode houdt in dat alle regels van de NVM in acht worden genomen en dat de belangen van de klant voorop worden gesteld. De Commissie Lidmaatschapszaken houdt toezicht op het nakomen van de erecode.

Goed inzicht in de woningmarkt en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Een NVM-makelaar heeft veel inzicht in de regionale woningmarktontwikkeling via de NVM-database. Hierin staan talloze markt- en transactiegegevens. De NVM-makelaar kan zo de ontwikkeling van de woningprijzen op de voet volgen en daarop inspelen. Ook kan de makelaar zien wat er te koop staat en wat de concurrentiepositie van een woning is. Om lid te worden van de NVM, moeten makelaars beschikken over veel praktijkervaring en zijn gecertificeerd bij de stichting Vastgoedcert. NVM-makelaars zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, regel- en wetgeving.

De NVM en Funda

Funda en de NVM werken nauw samen, want Funda is door NVM-makelaars opgericht. Op Funda tonen alle makelaars hun aanbod. De woningen van een NVM-makelaar staan hoger in de zoekresultaten, dan makelaars die niet bij de NVM zijn aangesloten. En aangezien Funda tegenwoordig het meest gebruikt wordt om woningen te zoeken, is het aantal potentiële kopers die je bereikt via een NVM-makelaar erg groot. Naast Funda heeft een NVM-makelaar ook toegang tot het woningbestand van de NVM, hierop staan ook woningen die nog niet aangemeld worden op Funda en woningen in de stille verkoop.

Samen met een NVM-makelaar jouw huis verkopen?

Uiteraard staan wij voor je klaar bij de verkoop van jouw woning. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en tijdens een kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over onze werkwijze.

Wonen aan het water in Breukelen

Ons team staat voor je klaar

Maak kennis met het hele team

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker

Maak kennis met het hele team