Een overzicht van projecten uit het verleden

Vechtevoorde

Vechtvoorde

Breukelen - 30 woningen

Het is ‘majestueus wonen‘ in Vechtvoorde. Nabij het gezellige centrum van Breukelen worden luxe appartementen, penthouses, geschakelde pakhuizen en villa’s gebouwd. De woningen liggen aan het water.

Verkocht
Allure aan de Amstel

Allure aan de Amstel

Uithoorn - 137 woningen

Aan de rand van het centrum in Uithoorn en op wandel afstand van rivier de Amstel ligt deze prachtige woonwijk. Allure aan de Amstel heeft een gevarieerd woningaanbod van luxe appartementen, benedenwoningen en geschakelde vrijstaande woningen. De Vinckebuurt heeft het allemaal!

Verkocht
Aangenaam Legmeer in Uithoorn

Aangenaam Legmeer

Uithoorn - 142 woningen

Aangenaam Legmeer is een gemoedelijke woonwijk aan de rand van Uithoorn. De architectuur is geïnspireerd op een oud-Hollands Tuindorp. Als je door de wijk wandelt zie je subtiele verschillen in architectuur waardoor er buurten ontstaan terwijl het wel één geheel blijft vormen.

De wijk bestaat voornamelijk uit rij- en hoekwoningen. Alle woningen zijn gasloos en energiezuinig. Toekomst bestendig wonen dus!

Verkocht
De Rietkraag

De Rietkraag

De Kwakel - 42 woningen

Van starterswoningen tot luxe twee-onder-één-kap: De Rietkraag heeft het allemaal. In 2021 zijn de 42 energiezuinige woningen in landelijke stijl opgeleverd. De wijk ligt in een groene omgeving met de dorpse gezelligheid nabij.

Verkocht
Hortense Kwartier in Breukelen

Het Hortense Kwartier

Breukelen - 22 woningen

In het Hortense Kwartier zijn 27 huur- en koopwoningen gerealiseerd. De duurzame woningen hebben een statige en klassieke uitstraling. Het woningaanbod varieert van rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen tot vrijstaande woningen.

Verkocht
Blijdrecht in Mijdrecht

Blijdrecht

Mijdrecht - 20 woningen

Dicht bij het groen en gelegen tussen bestaande wijken vind je Blijdrecht. Aan de Doctor J. van der Haarlaan zijn op de plek van het oude zwembad ‘Blijdrecht’ 20 ruime eengezinswoningen gerealiseerd.

Verkocht
Kromwijck Baambrugge 2017

Kromwijck

Baambrugge - 36 woningen

In deze rustig gelegen wijk met dorps karakter zijn 36 woningen gerealiseerd. Van starterswoningen en gezinswoningen tot appartementen en penthouses: Kromwijck heeft het allemaal.

Verkocht
Park Krayenhoff Uithoorn 2015

Park Krayenhoff

Uithoorn - 300 woningen

In Park Krayenhoff zijn maar liefst 300 woningen gerealiseerd. Van eengezinswoningen tot vrijstaande woningen met uitzicht over het landschap achter de Vuurlijn. Park Krayenhoff heeft het allemaal.

Verkocht
De Admiraal Breukelen

De Admiraal

Breukelen - 16 woningen

Bovenop het winkelcentrum in Breukelen Noord zijn 16 nieuwbouw appartementen gerealiseerd. De ruime driekamerwoningen hebben allen een balkon op het zuiden.

Verkocht
De Toekomst 2016

De Toekomst

Uithoorn - 63 woningen

De Toekomst in Uithoorn is een project waar 63 woningen zijn gerealiseerd. De woningen zijn gebouwd in een rustige, traditionele architectuur en de wijk heeft een prachtig groen hof waarlangs appartementenblokken zijn gebouwd.

Verkocht

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in via het onderstaande formulier en blijf op de hoogte van alle nieuwbouw in de regio.

Wonen aan het water in Breukelen

Ons team staat voor je klaar

Maak kennis met het hele team

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker

Maak kennis met het hele team