Skip to main content

Bij een huis verkopen komt altijd meer kijken dan je denkt. Maurice kwam bij ons thuis om alles op een rijtje te zetten en vanaf toen werd alles netjes en snel geregeld. 

Groter wonen en dichter bij familie en vrienden
Ons eerste huis verkopen we omdat we terug gaan naar onze roots. We willen graag een gezinnetje stichten en dan is het fijn om groter te gaan wonen en dicht bij familie en vrienden te zijn. Gezien de huidige markt wisten we wel dat onze woning verkocht zou worden. We keken alleen iets minder uit naar het geregel en de hele (papieren) rompslomp die komt kijken bij het verkopen van je woning.

Een goede en betrokken makelaar
Vrienden vertelden ons dat Maurice een hele goede en betrokken makelaar is. Dat is ook precies hoe wij het hebben ervaren! Vanaf de eerste kennismaking verliep de samenwerking goed. Maurice kwam bij ons thuis langs om alles op een rijtje te zetten en regelt alles netjes en snel.

De persoonlijke aandacht maakt het verschil
Het persoonlijke contact is ook erg prettig. Tijdens het verkoopproces waren zowel wij als Maurice op vakantie. Vanaf onze vakantieadressen in Frankrijk en Italië hebben we veel contact gehad. We begonnen alle gesprekken met wat we die dag hadden gedaan. Dan vertelde ik “we hebben gefietst’ en bleek Maurice te hebben gewandeld. Dat maakte het allemaal nog wat persoonlijker. Maurice was zelfs tijdens zijn vakantie zo betrokken.