Koop Lenstra Makelaars organiseert starters informatieavond

De woningmarkt is oververhit en het woningaanbod is schaars. Starters hebben het in deze markt moeilijk en komen maar lastig aan een koopwoning. Als je een leuke woning hebt gezien lukt het door de grote belangstelling niet altijd om een bezichtiging in te plannen. Als dat wel lukt krijg je vaak te maken met een inschrijving waarbij je éénmaal een uiterst bod kan doen.

Maurice Sterk, makelaar bij Koop Lenstra Makelaars: “We kennen in onze omgeving allemaal wel starters die er in deze woningmarkt niet in slagen een woning te kopen. Dat is echt frustrerend als je zo graag wilt en actief bent. In onze praktijk komen we deze mensen ook vaak tegen”.

Om die reden organiseert Koop Lenstra Makelaars op donderdagavond 4 april een Starters Informatieavond van 19.00- 20.30 uur op het kantoor in Uithoorn. Inloop vanaf 18.45 uur.
Er zijn ook een Hypotheekadviseur en een Notaris aanwezig. Om 19.00 uur beginnen de presentaties. Daarbij wordt o.a. uitleg gegeven over het zoeken en kopen van een woning, het regelen van een hypotheek en de rol van de notaris bij het kopen van een huis.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Bel (0297-524124) of mail ons even: [email protected]

Bezoekers krijgen na afloop een goodiebag met informatie en mooie acties !