Mark en Tamar staan voor hun nieuwe woning in Amstelhoek

Klantverhaal Mark en Tamar uit Amstelhoek

Wat was de reden om je huis te verkopen?

We woonden in een koopappartement in Amstelveen en wilden graag een huis met een tuin en berging voor de motor. In Amstelveen was dat niet te betalen en dus zijn we richting Uithoorn gaan kijken. Daar woont mijn familie ook. We konden alleen niets vinden wat ons aansprak. We zijn toen ook wat verder in de regio gaan kijken.

Waarom kozen jullie voor Koop Lenstra?
We wilden met een aankoop makelaar werken omdat dit ons eerste huis is dat we ‘echt’ zelf kopen. Onze vorige woning hebben we van mijn broer gekocht. Een andere makelaar bracht ons in contact met Koop Lenstra. Het was fijn dat de medewerkers van Koop Lenstra de regio kennen.

Hoe is het proces verlopen?
Kopen ging heel soepel. Ik vond het een heel fijn proces. Maurice adviseerde ons goed. Hij heeft veel technische kennis waardoor we voor ons gevoel al geen aankoop/bouwtechnische keuring meer nodig hadden. Het heeft ons goed geholpen.

Mark en Tamar kopen huis in Amstelhoek

Wat spreekt jullie het meeste aan aan de nieuwe woning?
Het huis heeft karakter en is fijn en mooi. De locatie sprak ons ook aan: een rustige buurt met volop ruimte rondom het huis. Het complete plaatje. Het was echt wat we al in ons hoofd hadden met ruime tuin waar ook plek is voor een zwembad.

Gaan jullie veel verbouwen?
Het huis is heel goed onderhouden. In principe konden we er zo in. Het was alleen niet onze smaak. Het naar onze wensen maken wordt wel een meerjarenproject. De eerste dag dat we binnen kwamen dachten we “de vloer is niet goed geïsoleerd” want onze voeten vroren nog net niet aan de vloer 😉. Dat pakken we dus aan en daarna gaan we van boven naar beneden alles in onze smaak inrichten, verduurzamen en vernieuwen. Voor nu hebben we het wel alvast gezellig gemaakt met onze eigen meubels en spullen.

Wat missen jullie aan jullie oude woning?
De energiekosten van 40 euro in de maand. Verder niks. We zijn enorm blij met onze nieuwe woning.

Wil je ook weten of we je kunnen helpen je droomhuis te (ver)kopen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze NVM-makelaar.