Skip to main content

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Vanaf 2011 ben ik werkzaam in de makelaardij. Ik ben begonnen als commercieel medewerker maar ik heb in 2015 mijn NVM Assistent Register Makelaar-Taxateur diploma behaald. Per 1 april 2022 maak ik onderdeel uit van het fijne team van Koop Lenstra Makelaars Breukelen waar ik weer ben begonnen als commercieel medewerker. Sinds 1 juli 2023 ben ik weer aan het werk als Assistent Register Makelaar Taxateur.

Bezichtigen vind ik het allerleukste. Met veel plezier een woning laten zien aan woningzoekers. Wie weet is dit namelijk wel jouw droomwoning! Ontzorgen is ook iets wat bij mij hoort. Bij de opstart van de verkoop probeer ik onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Daarnaast ben ik ook nog steeds actief in de binnendienst. Koopaktes maken en agendabeheer blijf ik ook leuke werkzaamheden vinden.

Buiten werktijd doe ik: tennissen, wedstijdzeilen in Friesland, (met mooi weer) recreatief wielrennen en ik houd van knutselen.
Op de regenachtige dagen zijn mijn hobby’s: “Bullet Journallen”, tekenen, of denkspellen.  Mode en uiterlijke verzorging hebben ook mijn interesse.

Mijn naam is Linda Honderd en wie weet zie jou tijdens een bezichtiging!

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker