Skip to main content

Linda Honderd

Commercieel medewerker

Vanaf 2011 ben ik werkzaam in de makelaardij. Per 1 april 2022 maak ik onderdeel uit van het fijne team van Koop Lenstra Makelaars Breukelen. Ik werk als commercieel medewerker maar ik heb in 2015 mijn NVM Assistent Register Makelaar-Taxateur diploma behaald.

Ik ben het eerste aanspreekpunt op kantoor. Jouw vragen beantwoord ik namelijk heel graag. Wie weet hebben wij wel dé ideale woning voor jou in de verkoop of kunnen we jou juist helpen met het zoeken naar een woning in onze regio. Ik informeer jou graag.

Daarnaast doe ik het agendabeheer van kantoor, beantwoord ik de telefoon en e-mails, maak ik de brochures, ondersteun ik mijn collega’s Roel en Annemieke zo veel mogelijk en plaats ik berichten op sociale media.

Buiten werktijd doe ik: tennissen (sinds kort!) met mijn partner, wedstijdzeilen in Friesland en (met mooi weer) recreatief wielrennen.
Op de regenachtige dagen zijn mijn hobby’s: “Bullet Journallen”, tekenen, of denkspellen.  Mode en uiterlijke verzorging hebben ook mijn interesse.

Mijn naam is Linda Honderd en ik kijk er naar uit om jou te helpen!

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Annemieke Gortzak

Assistent Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Plony Leenheer

Commercieel Medewerkster