Skip to main content

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Bij Koop Lenstra Makelaars houd ik me bezig met de gehele administratie. Het is een ontzettend leuke en veelzijdige functie. Het makelaarskantoor bestaat uit een klein team en daarom ben ik niet alleen verantwoordelijk voor de financiële administratie, de verzekeringen en personeelszaken, maar weet ook iedereen mij te vinden voor zaken met betrekking tot het wagenpark. Zo is geen dag hetzelfde en blijft mijn werk heel afwisselend.

Buiten mijn werk om ga ik graag op pad met mijn man en drie kinderen. Lekker naar buiten en dan is het opzoeken van water favoriet. Richting de Lek om op onze quad te rijden, een dagje naar zee of een zwemplas opzoeken om lekker te zonnen, te zwemmen en te genieten van onze kinderen die graag in het zand spelen.

Een andere ontzettend leuke hobby waar veel tijd in gaat zitten is onze oldtimer vrachtwagen. We staan op shows, doen af en toe een georganiseerde rit mee en we zijn nu bezig om de trailer om te bouwen tot camper. Dus wellicht zie je ons met onze Scania in de toekomst wel eens op een Italiaanse camping staan!

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker