Skip to main content

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Makelen in de Vechtstreek, één van de mooiste woongebieden van Nederland, is iedere dag weer een feest. Van recreatie caravan tot koetshuis en van bouwkavel tot nieuwbouwproject, iedere dag heb je te maken met andere situaties. Het is elke dag weer een verrassing op welke mooie plekken je komt en wie je gaat ontmoeten. Dat maakt het vak van makelaar zo boeiend.

Na een carrière in de IT ben ik in 2001 overgestapt naar de makelaardij. In 2008 werd mij de kans geboden 50% eigenaar te worden van dit prachtige bedrijf. Nu terugkijkend kan ik stellen dat de carrière switch mijn leven heeft verrijkt.

Het vak van makelaar behelst veel meer dan dat van ‘dealmaker’. Een goede communicatie, kunnen omgaan met emoties en een luisterend oor bieden horen daar ook zeker bij. Als makelaar vervul ik daarom ook de rol als vertrouwenspersoon en adviseur.

Een huis verkopen of verhuren is lang niet altijd een vrijwillige keus. Door overlijden, baanverlies, scheiding of ziekte kunnen opdrachtgevers ook onverhoopt worden geconfronteerd met heftige en moeilijke beslissingen in hun leven. Ik zie het als mijn taak en uitdaging om ze daarin zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen. Door net even wat verder te kijken dan sec de ‘opdracht’, probeer ik voor mijn opdrachtgevers het verschil te maken tussen een ‘gewone’ makelaar een ‘betrokken zorgverlenende’ makelaar.

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker