Skip to main content

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

In mijn functie weet je nooit wat je van tevoren tegenkomt; de huizen zijn verschillend, de mensen en de trajecten. Dat maakt het werk enorm afwisselend. Ik zie het als een uitdaging als een koper en verkoper moeilijk tot overeenstemming kunnen komen. Het is dan mijn rol om beide partijen naar elkaar toe te brengen en tot een deal te komen waar iedereen zich goed bij voelt. Het lijkt dan net psychologie.

Jaren geleden namen de onderhandelingen gerust 2 weken tijd in beslag, dat is nu met ‘verkoop bij inschrijving’ wel anders. Mensen mogen 1 bod doen met condities en uit alle biedingen kiest de verkoper het beste bod. Dat echte onderhandelen mis is nu soms wel door de huidige overspannen markt. Het grappige daarentegen van ‘verkoop bij inschrijving’ is dat mensen bij de opmerkingen plaatsen; “Bedankt voor de fijne bezichtiging”, terwijl ze nooit zijn komen opdagen. Dit raden wij uiteraard af om te doen!

Ook buiten werk ben ik met huizen en bouwstijlen bezig, ik bezoek graag mooie steden met bijzondere architectuur. En dan niet de echte toeristenplaatsen, ik vind het leuk om net wat verder te kijken buiten de gebaande paden van Lonely Planet om. Zo ben ik eerder naar de Baltische Staten geweest en staat ook Oekraïne nog eens in de planning.

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Annemieke Gortzak

Assistent Makelaar

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Commercieel medewerker

Plony Leenheer

Commercieel Medewerkster