Skip to main content

Gaby Farkas

Kandidaat Makelaar

In mijn functie weet je nooit wat je van tevoren tegenkomt; de huizen zijn verschillend, de mensen en de trajecten. Dat maakt het werk enorm afwisselend. Ik zie het als een uitdaging als een koper en verkoper moeilijk tot overeenstemming kunnen komen. Het is dan mijn rol om beide partijen naar elkaar toe te brengen en tot een deal te komen waar iedereen zich goed bij voelt. Het lijkt dan net psychologie.

Jaren geleden namen de onderhandelingen gerust 2 weken tijd in beslag, dat werd met ‘verkoop bij inschrijving’ wel anders. Mensen mochten één bod doen met condities en uit alle biedingen kiest de verkoper het beste bod. Dat echte onderhandelen miste ik soms wel door de overspannen markt. Gelukkig is alles nu weer iets meer in balans gekomen.

Ook buiten werk ben ik met huizen en bouwstijlen bezig, ik bezoek graag mooie steden met bijzondere architectuur. En dan niet de echte toeristenplaatsen, ik vind het leuk om net wat verder te kijken buiten de gebaande paden van Lonely Planet om. Zo ben ik eerder naar de Baltische Staten geweest en staan er nog een hoop andere bestemmingen in de planning.

Roel Wieringa

NVM Makelaar (directeur)

Maurice Sterk

NVM Makelaar (directeur)

Joyce Kromwijk

Senior Administrateur

Linda Honderd

Assistent Register Makelaar Taxateur

Fleur van der Kroon

Commercieel medewerker

Selma Möller – Kolk

Commercieel medewerker